"Maak het verschil!"

DE UT MAAKT HET VERSCHIL! U OOK?

Universiteitsfonds Twente
Uw gift telt, elk jaar weer!

Via de jaarcampagne van het universiteitsfonds twente wordt elk jaar een aantal bijzondere projecten uitgelicht.

Studiebeurzen voor jonge talenten uit ontwikkelingslanden, grensverleggende ervaringen voor alle UT studenten, baanbrekend onderzoek met als doel het leven van Parkinson patiënten te verbeteren en een extra robot voor het multidisciplinaire RoboTeam Twente: dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de bijdrage en de betrokkenheid van de alumni van de Universiteit Twente! Dit jaar werft het Universiteitsfonds Twente weer binnen de alumnigemeenschap. Doe ook mee en steun deze vier bijzondere projecten! De Universiteit Twente maakt het verschil! U ook?

Word donateur en geef aan het project van uw keuze. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL09 ABNA 0592 7191 89, ten name van Stichting Universiteitsfonds Twente te Enschede, onder vermelding van de jaarcampagne of van het project van uw keuze. 
Heeft u geen voorkeur voor een van deze projecten, maar wilt u wel de jaarcampagne steunen, dan kunt u ook een donatie doen. Vermeld dan 'Geen voorkeur Jaarcampagne' bij uw donatie. Alvast hartelijk dank voor uw donatie!