Home UFondsJaarcampagne

TEAM UP FOR TALENT!

Uw gift telt, elk jaar weer!

VIA DE JAARCAMPAGNE VAN HET UNIVERSITEITSFONDS TWENTE WORDT ELK JAAR EEN AANTAL BIJZONDERE PROJECTEN UITGELICHT.

Studiebeurzen voor jonge talenten, Twentse nanotechnologie ten van behoeve kanker bestrijding, een auto op zonne-energie en een duurzaamheidsfonds voor studenten: dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de bijdrage en de betrokkenheid van de alumni van de Universiteit Twente! Samen kunnen we het verschil maken dus help mee en Team up for Talent!

Word donateur en geef aan het project van uw keuze. Klik hiervoor op de foto's hieronder. U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL09 ABNA 0592 7191 89, ten name van Stichting Universiteitsfonds Twente te Enschede, onder vermelding van de jaarcampagne of van het project van uw keuze. Heeft u geen voorkeur voor een van deze projecten, maar wilt u wel de jaarcampagne steunen, dan kunt u ook een donatie doen. Vermeld dan 'Geen voorkeur Jaarcampagne' bij uw donatie.

Of maak gebruik van deze Tikkie link of onderstaande “doneer hier!” knop. Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Geef om Duurzaam Transport

Wij zijn Solar Team Twente, een studententeam met één doel: de wereld laten zien dat duurzaam transport mogelijk is! Dit jaar ontwerpen, bouwen en racen we de 10e Twentse zonneauto ! Onze uitdaging: het ontwikkelen van een efficiënte, aerodynamische en snelle auto waarmee we willen deelnemen aan verschillende (zonne)races over de hele wereld.

Geef om Gelijke Kansen

De gezondheidzorg in mijn thuisland Jemen raakt, vanwege de veiligheids- en politieke kwesties die er spelen, steeds verder achterop. Het gebrek aan expertise, de verkeerde diagnoses en onwetendheid hebben vaak onnodig de dood tot gevolg. Mijn droom is om de gezondheidszorg in mijn land te verbeteren.

Geef om Gezondheid

Samen met mijn collega's ga ik de strijd aan tegen kanker. Hier in Twente ontwikkelden we nanodeeltjes, piepkleine 'capsules' van enkele tientallen tot honderden nanometers groot, die vervolgens immuuncellen van het lichaam trainen om kanker te bestrijden. Resultaat: de tumorgroei bij muizen met kanker werd met 70% geremd en er waren geen uitzaaiingen.

Geef om een Groene Campus

Wij, het bestuur van de Student Union, willen een duurzaamheidsfonds in het leven roepen om onze studie-, studenten- en sportverenigingen te stimuleren én te faciliteren om te verduurzamen. De studenten willen dit graag maar vanwege economische redenen kiezen zij vaak voor de goedkoopste oplossing en niet de meest duurzame.

Team up for Talent!
Doneer hier!