Zie Cursus PT

Inschrijving nieuwe cursisten

Schrijf je in voor 1 januari 2020 en ontvang 10% korting!

Wil jij je aanmelden voor een cursus procestechnologie voor professionals? 

Als je je nu voor 1 januari 2020 inschrijft voor de basicursis, ontvang je als nieuwe cursist 10% korting* op het cursusbedrag. Ben jij een huidige cursist? Lees dan meer over herinschrijving.

Inschrijven voor opstapcursus

De inschrijving voor de opstapcursus verloopt via het inschrijfformulier dat via e-mail (pt-cursus@utwente.nl) naar de cursuscoördinator gestuurd moet worden. Na verzending ontvangt de cursist een bevestiging van inschrijving per e-mail.

Inschrijven voor PT-cursus

De inschrijving voor de PT-cursussen verloopt via het inschrijfformulier. Het formulier moet ingevuld worden via een e-mail (pt-cursus@utwente.nl) naar de cursuscoördinator gestuurd worden. Naast het ingevulde formulier moeten volgende documenten mee gestuurd worden:

  • een actueel CV,
  • een kopie van het paspoort,
  • indien van toepassing een motivatiebrief waarom men toelaatbaar is voor de cursus.

We raden aan om voor de inschrijving contact op te nemen met de cursuscoördinator om de mogelijkheden te bespreken.  

Na je inschrijving ontvang je een studentennummer en een ICT-account, waarmee je toegang hebt tot de elektronische informatiesystemen van de UT. Wanneer je aan alle inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, ontvang je een verklaring van inschrijving en je collegekaart.  

Schrijf je voor 1 januari 2020 in

Als je je vóór 1 januari 2020 inschrijft voor de basiscursus procestechnologie, dan ontvang je 10% korting* over de kosten van deze cursus.

*Dit geldt niet voor de opstapcursus.