Beste studenten van de faculteit TNW,

Binnenkort zijn er weer verkiezingen voor de faculteitsraad (FR) van TNW. De FR is het medezeggenschapsorgaan van de faculteit, wat betekent dat zij de decaan en de rest van het management van de faculteit adviseert en controleert.

Elk jaar verlaten er studenten de FR en komen hun plekken vrij. Wij zijn op zoek naar studenten die zich naast hun studie willen ontwikkelen of die interesse hebben in zaken die spelen op facultair- en universiteitsniveau. Ervaring in een ander medezeggenschapsorgaan of bestuur komt van pas, maar is niet vereist.

Als FR lid vergader je elke zes weken met het management van de faculteit en verder vergader je ook intern met alleen de FR. In het totaal komt dit neer op ongeveer 1x per twee weken vergaderen. Om jullie een idee te geven van de onderwerpen die op de agenda komen: de internationalisering van de faculteit, de samenstelling van het OER en verder kijken we naar het jaarplan van de faculteit en ook naar de personeelszaken. Als actieve student in de faculteitsraad kun je veel betekenen voor het onderwijs van je eigen opleiding.

Ben jij geïnteresseerd om in samenwerking met andere studenten en medewerkers je in te zetten voor het functioneren van onze faculteit? Stel je dan verkiesbaar! Op onze website (http://fr.tnw.utwente.nl) kun je meer informatie krijgen. En je verkiesbaar stellen voor de FR kan door vóór 11 april te mailen naar bfd-tnw@utwente.nl.

Aarzel ook vooral niet om één van ons te benaderen met opmerkingen of vragen.

Met vriendelijke groeten,

Werner Schouten (B-AT)
Renate Heres (B-TG)
Thomas van der Meer (B-TN)