Over ons

Over ons

Om het bestuur wat beter te leren kennen, kun je hieronder wat meer over ons lezen. Hier lichten wij onze studies uit, onze interesses en waar we ons onder andere mee bezig houden. 

  • Kevin en Rosan

    Wij zijn Kevin Heerema en Rosan Verbraak, beide net klaar met onze bachelor Management, Society & Technology. Naast onze studie hebben we allebei een bestuursjaar gedaan bij onze studievereniging, Sirius, waarna we allebei zijn doorgerold in het bestuur van Pallas Athena en Epione. Momenteel zijn we bezig met de Master Environmental & Energy Management aan de Universiteit Twente, wat laat zien dat we allebei geïnteresseerd zijn in een groene samenleving en duurzaamheid. Hierdoor hebben wij in dezelfde sector ook onze minor gedaan, namelijk een onderzoek in Manilla naar duurzaam transport bij the Institute of Climate and Sustainable Cities. 

    Covid heeft wat roet in het eten gegooid voor onze toekomstige activiteiten. Desalniettemin zijn wij allemaal erg gemotiveerd om toch iets moois neer te kunnen zetten, en hopelijk zo snel mogelijk, op een veilige manier. We hopen jullie allemaal snel te zien bij een van onze activiteiten, waar we jullie allemaal persoonlijk kunnen spreken! 

  • Wouter en Mieke

    Wij zijn Mieke Arnoldus en Wouter ter Brake, vorig jaar hebben wij samen in het bestuur van studievereniging Sirius gezeten, waarna we gevraagd zijn om een plaats in te nemen in het bestuur van alumniverenigingen Pallas Athena en Epione die op dat moment nog in de kinderschoenen stonden. Op het moment van schrijven zitten wij in het vierde jaar van onze studie: "Gezondheidswetenschappen". Samen zijn wij bezig met afstuderen bij de ZGT Almelo waar wij onderzoek doen naar vertraging in het diagnoseproces van Reuscelarteritis. Door de CoViD-19 crisis hebben we erg flexibel moeten zijn en veel dingen moeten aanpassen aan ons onderzoek, maar dit maakt het ook interessant en uitdagend!


    We hopen dat we snel een activiteit kunnen organiseren waarbij we jullie persoonlijk kunnen spreken over jullie ervaringen op de UT en het carrièrepad wat jullie daarna zijn gaan bewandelen!