UTTechMed CentrumOnderwijsTechMed AcademyScholingenExterne partner Siemens-Healthineer training MR Abdomen

Externe partner Siemens-Healthineer training MR Abdomen

SIEMENS HEALTHINEERS – MR ABDOMEN

Data 2023:
Volgen

Algemene informatie:
Deze training is relevant voor MBB’ers, radiologen en onderzoekers. Een groot gedeelte van de MR onderzoeken die dagelijks plaatsvinden zijn gericht op het afbeelden van de organen in de buik. Een van de uitdagingen van een goed abdominaal MR-onderzoek is het omgaan met de ademhalingsbeweging die in de buik plaatsvindt. De scantechniek die in een abdomen protocol gebruikt wordt geeft mogelijkheden om met deze beweging om te gaan. Het bekend zijn met en gebruik maken van deze mogelijkheden zorgt voor een optimale afbeelding.

Aan de hand van presentaties, hands-on opdrachten en klinische casussen worden alle aspecten die nodig zijn bij het uitvoeren van een MR Abdomen onderzoek behandeld en kunt u deze kennis de volgende dag al in de praktijk toepassen. De kleine groep zorgt voor een proactieve interactie tussen de deelnemers en trainers. Deze praktische training wordt gegeven op een MAGNETOM Aera systeem in het TechMed Centre, Universiteit Twente. De training wordt in het Nederlands gegeven.

Aanmelding:
Meer informatie over het programma, het aanmelden en de kosten voor deze training kunt u vinden op de website van Siemens Healthineers Website:
Informatie van de Siemens Healthineers websiteMR Abdomen

TRAININGSLOCATIE:

Technical Medical Centre, Hallenweg 5, 7522 NH, Enschede (UT Campus) 
Route en info TechMed Centre UT