UTTechMed CentrumOnderwijsTechMed AcademyScholingenExterne partner Siemens-Healthineers training MR Cardiac

Externe partner Siemens-Healthineers training MR Cardiac

SIEMENS HEALTHINEERS – MR CARDIAC TRAINING

Data 2023 – tweedaagse training:
- 7 and 21 november 2023

Algemene informatie:
Deze training is relevant voor MBB’ers, radiologen, cardiologen en onderzoekers die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een cardiac MRI onderzoek. Kennis van de mogelijkheden, sequenties en parameters en het gebruik van deze tools in de praktijk is daarvoor essentieel. Deze praktijkgerichte training besteed aandacht aan klinische en technische thema`s en is daarom zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren cardiac MR laboranten die meer verdieping wensen.

Het is een tweedaagse training waarbij theorie en praktijk afwisselend worden gegeven. De eerste dag van de training zal worden gegeven op het kantoor van Siemens Healthineers in Den-Haag en de tweede dag van de training zal worden gegeven in het TechMed Centre aan de Universiteit Twente. De training wordt in het Nederlands gegeven, maar kan op aanvraag ook in het Engels worden gegeven.

Aanmelding:
Meer informatie over het programma, het aanmelden en de kosten voor deze training kunt u vinden op de website van Siemens Healthineers Website:
Informatie van de Siemens Healthineers website:MR Cardiac

TRAININGSLOCATIE:

Technical Medical Centre, Hallenweg 5, 7522 NH, Enschede (UT Campus) 
Route en info TechMed Centre UT