Arthur Veugelers - UT/TechMed Centre

Zie CASH-3 Vasculair 2020

CASH-3 Vasculair (De 5e jaars op 7 en 8 oktober en de 6e jaars op 8 en 9 oktober)

Cash-3 Vasculair 2020.

Het tiende CASH-3 Vasculair programma zal plaatsvinden, voor de 5e jaars op 7 en 8 oktober en voor de 6e jaars op 8 en 9 oktober 2020, binnen de muren van het TechMed Simulatiecentrum van de Universiteit Twente.

OVERNACHTING EN AVONDPROGRAMMA

Bij inschrijving (zie hieronder) kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid van overnachting in het U Parkhotel, op de campus van de Universiteit Twente.

Daarnaast kunt u aangeven of u wenst deel te nemen aan het avondprogramma op 8 oktober, waarbij u samen met uw collega’s van het diner kunt genieten in een informele omgeving.

KOSTEN

De kosten bedragen respectievelijk: 

  • € 1.500,00 voor deelname aan het CASH-3 Vasculair programma (incl. lunch)
  • € 50,00 voor deelname aan het avond diner 
  • € 100,00 per persoon voor één nacht, U Parkhotel overnachting

In deze deelnameprijs zijn de kosten opgenomen voor het gebruik van de TechMed-faciliteiten en -simulatoren, de ontwikkelkosten van de onderwijsmodules, de catering gedurende het dagprogramma en de convocatiegelden voor de aanwezige faculty/opleiders vaatchirurgie. Omdat de CASH-3-Vasculair onderdeel uit maakt van het verplichte cursorisch onderwijs binnen SCHERP voor de AIOS-differentiatie vaatchirurgie, zijn de COV en het bestuur NVvV van mening dat de cursuskosten vergoed behoren te worden vanuit de bijdrage voor uw opleiding die uw opleidingsziekenhuis ontvangt.

Conceptprogramma CASH-3 Vasculair 2020

Zie onderstaand het conceptprogramma voor 2020 van de CASH-3 Vasculair. 

Inschrijving & Betaling 

Via deze link 2020 kunt u zich inschrijven voor de CASH-3 Vasculair 2020. Graag inschrijven voor de sluitingsdatum 15 juli 2020.
Let op: Na het doorlopen van het inschrijfformulier zal u gevraagd worden het totaalbedrag via internetbankieren direct te voldoen. Zonder betaling kan uw inschrijving niet worden verwerkt. U ontvangt een betaalbewijs dat u kunt gebruiken voor eventuele declaratie bij uw werkgever. 

De inschrijving sluit op 15 juli 2020.