Workshops

TechMed Workshop Serie:
Remove the barriers to market readiness

De TechMed Workshop Serie ‘Remove the Barriers to Market Readiness’ is een jaarlijkse cursus voor (toekomstige) entrepreneurs in de medische technologie. De workshop serie beslaat de meest uitdagende aspecten van de ontwikkeling en productie van een veilig, betrouwbaar en bruikbaar medisch product. Het is mogelijk om de gehele cursus te volgen, of aan losse workshops deel te nemen. Gedurende 1 jaar wordt elke 2 maanden op een middag de focus gelegd op de volgende aspecten:


Course  

1. CE markering

14 Juni 2018

2. Involving end-users in design process

9 oktober 2018

3. Risk management

25 Oktober 2018

Extra. Clinical validation

13 November 2018

4. Production of medical devices in low quantities

4 December 2018

5. Design verification & validation

14 Februari 2019

6. Medical Devices: Controlled from design to production

18 April 2019 

De workshop worden georganiseerd door de Proeftuin partners; Universiteit Twente, Holland Innovative, Unitron en Panton. Door het delen van onze kennis en expertise brengen we medische innovaties 1 TRL verder en dichter bij een succesvolle markt introductie. De TechMed Proeftuin ontvangt financieel steun uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling via OP-Oost (Operational Programme Oost Nederland) waardoor de workshops gratis aangeboden kunnen worden.

Voor meer informatie over de TechMed Workshop Series en andere TechMed events verwijzen we u naar de evenementen kalender.

Voor meer informatie over de TechMed Proeftuin en de mogelijkheden voor ondersteuning bij uw innovatie vraagstuk verwijzen we u naar de TechMed Proeftuin.