TechMed Proeftuin

Partner Expertise

PARTNERS

Universiteit Twente

Binnen de Universiteit Twente is ruime expertise aanwezig op gebied van innovatieve medische technologie. De kracht van de expertise zit vooral in de synergie tussen de kennis uit zowel technologisch als medisch onderzoek en onderwijs, aanwezigheid van state-of-the-art faciliteiten en een sterke geschiedenis in ondernemerschap. 

Voor een checklist van de expertise en het ondersteuningsaanbod van de Universiteit Twente binnen de Proeftuin, klik hier

Panton

Designstudio Panton werkt aan innovaties voor de zorg. Met behulp van design willen zij de gezondheidszorg intuïtiever en effectiever maken. Kenmerkend in de aanpak van Panton is het vergroten van gebruiksvriendelijkheid voor eindgebruikers. Een belangrijke expertise van Panton is het uitvoeren en analyseren van simulaties en gebruikstesten, zowel in de zorgpraktijk als in gesimuleerde omgevingen. Daarnaast vertaalt Panton haar ervaringen naar Medidee: een praktische, heldere methodiek om om praktische problemen van zorginstellingen om te zetten in door de markt gedragen oplossingen.

Voor een checklist van de expertise en het ondersteuningsaanbod van Panton binnen de Proeftuin, klik hier

Unitron Group

De Unitron Group is een producent van hoogwaardige medische en industriële apparatuur. Als innovatieve partner van toonaangevende, op kwaliteit gerichte marktspelers, is Unitron wereldwijd actief op diverse markten. De ontwikkeling en productie van complexe mechatronische en elektronische apparatuur vormt de kernactiviteit van de Unitron Group.

Voor een checklist van de expertise en het ondersteuningsaanbod van de Unitron Group binnen de Proeftuin, klik hier

Holland Innovative

Holland Innovative is toonaangevend wanneer het gaat om het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability Engineering. Een multidisciplinair team van ervaren professionals ontwikkelt én implementeert betrouwbare, adequate en structurele oplossingen. Holland Innovative levert intelligente en praktische op maat gemaakte oplossingen volgens de ‘voice of the customer’ én de ‘voice of the business’. Uitgangspunt hierbij is de Six Sigma methodiek om op een gestructureerde manier problemen aan te pakken en besluiten te nemen die gebaseerd zijn op harde data.

Voor een checklist van de expertise en het ondersteuningsaanbod van Holland Innovative binnen de Proeftuin, klik hier