TechMed Events

29 juni 2018 - Hacking Health 2018

Ben jij B3 of M1 student van BMT, TG of HS? Dan ben jij binnenkort de professional in de medische technologie! Zie jij jezelf werken in het ziekenhuis, bij een kennisinstituut, als consultent of ZZP-er? Het maakt niet uit waar je terecht komt, als toekomstige expert in de medische technologie bepaal jij in welke projecten je je tijd en energie gaat steken. Het is dan wel zo handig dat je kunt beoordelen welke innovaties potentie hebben om de markt te bereiken.

Het TechMed Centre en Novel-T dagen je uit om mee te doen aan de eerste Hacking Health dag! Samen met een team van TG, BMT en HS studenten werk je aan een actuele casus, zet een businessplan op en pitch je idee aan een jury van investeerders en business developers. De beste pitch wint een mooie prijs!

laatste update: Challenges bekend!

Twee medische bedrijven, Brightingale en DEMCON Advanced Mechatronics, en de HTSR groep van de UT presenteren hun eigen casus en vragen jou om een creatieve oplossing met levensvatbaar business plan. Bekijk hier de beschrijving van de challenges (beschrijvingen in het Engels). 

WAT 

We bieden een combinatie van inspirerende presentaties en workshops waarmee jij in een gemixt team van HS, BMT en TG studenten in 1 dag een businesscase opstelt voor een actueel medisch technologische casus. Per groep kan 1 deelnemer ook meedoen aan de pitch-training van professionele coach Birgitta van Loon! 

WANNEER 

29 juni, 2018, van 08.45 tot 19.30
We houden zoveel mogelijk rekening met de opleidings-roosters.

WAAR

DesignLab op de Universiteit Twente

WIE  

B3 en M1 studenten van Gezondheidswetenschappen, Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde.
Er is een gelimiteerd aantal plekken, deelname op volgorde van inschrijving. 

KOSTEN 

Kosteloze deelname. We rekenen op je komst! 
Wij zorgen voor lunch, diner en snacks

REGISTRATIE

ORGANISATIE

Heleen Miedema, directeur Technische Geneeskunde, Biomedische Technologie, Gezondheidswetenschappen
Ineke ten Dam, opleidingsmanager Technische Geneeskunde
Katja Haijkens, opleidingsmanager Biomedische Technologie
Govert Verhoog, opleidingsmanager Gezondheidswetenschappen
Esther Rodijk, Techmed Centre
Annelies Klos, Techmed Centre

Voor vragen kun je contact opnemen met het TechMed Centre, via: techmed-events@utwente.nl

Hacking Health is onderdeel van het “High tech knowledge transfer” project, uitgevoerd door het Technisch Medisch Centrum en Novel-T. Dit project ontvangt subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie, waardoor het event gratis kan worden aangeboden.