Zie Evenementen

Innovation Meets Industry Pre-sessie: LIFE LONG LEARNING

INNOVATION MEETS INDUSTRY

PRE-SESSIE: Life Long Learning

Kom op 22 oktober (16.00 uur) naar een TechMed Event pre-sessie over Life Long Learning onder leiding van Marije Hahnen-Florijn & Michelle Heijblom.

De medisch technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Een 'Life Long Learning faciliteit' voor medische professionals is van belang om bij te blijven met al deze nieuwe technologieën. In deze digitale sessie begeleiden we u door het aanbod van Techmed Academy. In een notendop geven wij u een indruk van onze Life Long Learning organisatie op het gebied van bijvoorbeeld onze unieke pedagogische principes en hoe dit zich manifesteert in onze trainingsprogramma's. Ook begeleiden we u door ons simulatiecentrum als een essentiële faciliteit in onze opleiding. En tot slot geven we u een kijkje in een aantal cursussen in actie.

Krijg toegang tot het evenementen platform
Log hier in

22 oktober, 16.00u (CET)

PROGRAMMA

Dit programma vindt plaats in het Engels. Programmadetails, sprekersinformatie, etc. etc. zijn beschikbaar via het eventplatform volgend op uw registratie.

Welkom & introductie sprekers

Marije Hahnen, Project manager Life Long Learning - The Technical Medical Centre | Universiteit Twente

Een introductie van Life Long Learning bij de TechMed Academie

Onderwijs bij het TechMed Centre