Zie Evenementen

Nano Bio Tech Pre-sessie: DRAAGBARE KUNSTNIER

THE 2020 TECHMED EVENT - NANO BIO TECH

PRE-SESSIE: DRAAGBARE NIEREN

Prof. dr. ir. Dimitrios Stamatialis wijdde zijn onderzoeksactiviteiten aan het maken van een draagbaar nierapparaat, een kunstimplantaat met niercellen dat het leven van nierpatiënten verbetert, dialyse overbodig maakt en operaties voorkomt.

Cruciale partner is de Nierstichting Jasper Boomker, programmamanager van het draagbare nierproject. In deze sessie zal hij focussen op de samenwerking met UT en vele andere partners die samen voortbouwen op de route om deze droom succesvol te implementeren in een geadopteerde manier van leven.  

Krijg toegang tot het evenement platform
Log hier in

DATUM

20 oktober, aanvang 16.00 uur CET

THE 2020 TECHMED EVENT

Healthcare professionals zijn meer dan ooit op zoek naar contacten binnen de MedTech-community om kennis op te doen, te delen en om contact te leggen met andere experts. In deze veranderende tijden liggen kansen, uitdagingen, nieuwe inzichten en zakelijke partnerschappen in het verschiet. Dit najaar (augustus tot oktober) biedt The 2020 TechMed Event verschillende inspirerende online kennis- en matchmakingevenementen waarin artsen, onderzoekers en bedrijven uit het MedTech-ecosysteem samenkomen. Samen zetten ze een beslissende stap naar een nieuwe visie. Komen er innovatieve gepersonaliseerde technologieën op gang die de toekomst van de gezondheidszorg verbeteren?

Laat u inspireren en ontmoet het beste van de wereld van Science & Business in de MedTech Community!

Bekijk The 2020 TechMed Event website
Klik hier