Zie Evenementen

Hoe overleef ik het MedTech implementatie avontuur? Van idee naar medisch product.

Hoe overleef ik het MedTech implementatie avontuur?

Het begint met een goed idee en hopelijk bereikt het uiteindelijk de zorgmarkt. Daarbij moeten vele hindernissen overwonnen worden. Hoe zorg je als health professional, wetenschapper of ondernemer dat jouw product het MedTech Implementatie avontuur overleeft?

Voorafgaand aan de oratie uitgesproken door prof. dr. ir. Ruud Verdaasdonk (leerstoel ‘Health Technology Implementation’) organiseert het TechMed Centre hierover een symposium: “Hoe overleef ik het MedTech Implementatie avontuur: van idee naar medisch product”. Het TechMed Centre nodigt u van harte uit deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst waarbij we kennis en ervaring zullen uitwisselen. Experts vanuit de zorg, universiteit, industrie en overheid delen hun visie met u in een open discussie.

Programma overzicht

moderator

• Onderzoekers
  • Biomedische technicus
  • Technische artsen
  • Klinische artsen
  • Healthcare professionals
  • Overheidinstanties
  • Health verzekering experts
  • Overige geïnteresseerden

Waar en wanneer

• 10 oktober 2019
  • 10.00 - 15.15 (start programma om 10.30)
  • Gratis entree (inclusief lunch en drankjes)
  • Taal: Nederlands
  • Locatie: TechMed Centre, Auditorium 1133
    Universiteit Twente, Drienerlolaan 5, Enschede; route

registratie & annulering

We verwelkomen voor dit maximaal 130 deelnemers. U kunt zich uiterlijk aanmelden t/m zondag 6 oktober 2019. Als u zich aanmeld, rekenen we op uw aanwezigheid m.b.t. de catering (ontvangst en lunch). Daarnaast reserveren we een stoel voor u in de zaal. Als u niet aanwezig kunt zijn of u wilt zich na 6 oktober aanmelden, vragen wij u vriendelijk om ons direct hierover een bericht te sturen. Dit kan eenvoudig via dit e-mailadres: techmed-events@utwente.nl.

ORGANIsatie

Dit event wordt georganiseerd door de leerstoel van Prof.dr.ir. Ruud Verdaasdonk "Health Tech Implementation" ondersteund door The TechMed Centre, University of Twente.