UTFaculteitenTNWTCOAfdelingenSelf Service Werkplaats

Self service Werkplaats

In de Self Service Werkplaats van TCO kun je zelf werken aan onderdelen en opstellingen. Hiervoor is naast een op maat gesneden machinepark ook een voorraad materiaal beschikbaar en kunnen gereedschappen geleend worden. Het is in de SSW mogelijk om werk uit te besteden. Neem hiervoor contact op met de werkplaatsbeheerder. In de SSW worden verder jaarlijks practicumprojecten voor onderwijs verzorgd.

WERKGEBIEDEN

Self service

Onder de supervisie van onzer werkplaatsbeheerder kan men zelf aan het werk. Afhankelijk van de ervaring kunnen werkzaamheden als assembleren, zagen, boren, draaien en frezen plaatsvinden.

Opdrachten

Wanneer de eigen mogelijkheden tekort schieten, kun je het werk uitbesteden bij de werkplaatsbeheerder. Hij zal dit in eigen beheer uitvoeren of overdragen aan een collega.

Materiaalvoorraad

De SSW heeft een voorraad plaat- en stafmateriaal. Dit betreft verschillende soorten kunststof en metaal. Neem contact op met de werkplaatsbeheerder voor de actuele voorraad.

ONDERWIJSPROJECTEN

Vanuit het onderwijs van de faculteiten worden jaarlijks terugkerend projecten in de SSW gedaan. Onder begeleiding van de TCO beheerder leren de studenten hoe de theorie omgezet kan worden in een praktische uitvoering.

PRODUCTEN EN PROJECTEN

Bekijk in de onderstaande fotoalbums wat wij voor jou kunnen betekenen...