Afdelingen

GlasInstrumentMakerij

Roy Kooijman, Glasinstrumentmaker

In onze GlasInstrumentMakerij is het mogelijk om glaswerk op maat te laten maken. Dit kan het aanpassen van bestaand laboratorium glaswerk zijn en/of het fabriceren van uw zelf bedachte glaswerk. Kom langs met een tekening, schets of het idee en ons personeel zal dit vertalen naar een product.

WERKGEBIEDEN

PROJECTEN

Steeds vaker worden er samenstellingen bedacht van glas, metaal en kunststoffen. Deze producten worden met behulp van Solid Works ontworpen.

GLASINSTRUMENTEN

De warmglas ruimte is speciaal voor het uitoefenen van het glasinstrumentmakers vak. Hier wordt met behulp van branders het glas verwarmd en vormgegeven.

MACHINAAL Glas BEWERKEN

Naast het uitoefenen van klassieke glasinstrumentmakers beroep worden glas ook machinaal bewerkt. In een aparte ruimte bevind zich een machine park waar men glas kan zagen, frezen, vlakslijpen en draaien.

Machinaal Keramiek Bewerken

Technische keramieken kunnen op dezelfde wijze bewerkt worden.


POLIJSTEN

Midden in de glasinstrumentmakerij bevind zich de polijst ruimte. Harde vlakke materialen worden hier geslepen en gepolijst. Dit beperkt zich niet tot alleen glas. Het is ook mogelijk om dichte keramieken te voorzien van een spiegelende zijde.

PRODUCTEN EN PROJECTEN

Bekijk in de onderstaande fotoalbums wat wij voor jou kunnen betekenen...