Zie Afdelingen

Elektronica & Automatisering

De afdeling E&A ontwikkelt, assembleert, repareert en installeert hardware en software voor onderzoeksapparatuur en opstellingen. De verschillende werkgebieden omvatten analoge en digitale elektronica, meet- en regeltechniek, mechatronica en computer- en PLC- besturingstechniek.

WERKGEBIEDEN

Systeem ontwerp

Systeem ontwerp

Samen met wetenschappers en procestechnologen ontwikkelen we complete systemen en onderzoeksopstellingen. Na doorgronding van het beoogde proces op systeemniveau maken we de keuzes voor hard- en software. 

Automatisering

AutomatiseringBinnen de E&A groep is veel expertise aanwezig op gebied van automatisering. Juist de combinatie van kennis op gebied van hardware en software stelt ons in staat om voor elke automatiseringsvraag een oplossing te bieden. LabVIEW in combinatie met PLC’s van Beckhoff vormen vaak de basis hiervoor.

Realisatie

RealisatieElektrische besturingen, kastindelingen en frontpanelen worden door ons ontworpen. Uiteraard is ook het assembleren en testen van besturingen en systemen onderdeel van dit werkgebied.

Specials

SpecialsVoor het ontwerpen en (laten) produceren van Printed Circuit Boards kunt U bij ons terecht. Het ontwerpen en  wikkelen van klant gespecificeerde spoelen is een specialiteit van de groep. Ook voor kalibratie van  Mass Flow Controllers bent u bij ons op het juiste adres.

PRODUCTEN EN PROJECTEN

Bekijk in de onderstaande fotoalbums wat wij voor jou kunnen betekenen...

MENSEN

Wilfried Raanhuis Geert Mentink Rindert Nauta Henk Waayer Marc Geerdinck