Onze Afdelingen

Self service Werkplaats

In de Self Service Werkplaats van TCO kun je zelf werken aan onderdelen en opstellingen. Hiervoor is naast een op maat gesneden machinepark ook een voorraad materiaal beschikbaar en kunnen gereedschappen geleend worden. Het is in de SSW mogelijk om werk uit te besteden. Neem hiervoor contact op met de werkplaatsbeheerder. In de SSW worden verder jaarlijks practicumprojecten voor onderwijs verzorgd.

PRODUCTEN EN PROJECTEN

Benieuwd wat jij in de Self Service werkplaats kan maken...

  ▪  Self Service Werkplaats
  ▪  Opdrachten
  ▪  Materiaalvoorraad
  ▪  Onderwijsprojecten

MENSEN

   ▪ Rob Beltman

WERKGEBIEDEN

Self service

Afhankelijk van de ervaring en altijd onder de supervisie van de werkplaatsbeheerder, kunnen werkzaamheden als assemblage, zagen en boren maar ook draaien en frezen plaatsvinden. Regels voor gebruik zijn hier terug te vinden.

Opdrachten

Wanneer de eigen mogelijkheden tekort schieten, kun je het werk uitbesteden bij de werkplaatsbeheerder. Hij zal dit in eigen beheer uitvoeren of overdragen aan een collega.

Materiaalvoorraad

De SSW heeft een voorraad plaat- en stafmateriaal. Dit betreft verschillende soorten kunststof en metaal. Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare materialen.

Onderwijsprojecten

Vanuit het onderwijs van de faculteiten worden jaarlijks terugkerend projecten in de SSW gedaan. Onder begeleiding van de SSW beheerder leren de studenten hoe de theorie omgezet kan worden in een praktische uitvoering.