CuriousU Summerschool: 9 - 18 augustus, 2020

Wat is CuriousU?

CuriousU combineert een summerschool met een festival en biedt daardoor een unieke ervaring: academische cursussen, muziek, sport, theater, inspirerende sprekers. We hebben het allemaal. De laatste editie van CuriousU was een groot succes met meer dan 300 deelnemers uit 50 landen wereldwijd.

 CuriousU vindt plaats op 9 - 18 augustus, 2020. Op dit moment heeft onze regering alle evenementen tot 1 juni verboden als gevolg van de coronacrisis. Hoogstwaarschijnlijk zal de coronacrisis ook effect hebben op CuriousU. We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de coronacrisis met betrekking tot CuriousU.

CuriousU summer school
Lees meer
CuriousU is een Engelstalig evenement voor bachelorstudenten en is zeker ook een verrijking voor masterstudenten.

Wat kost het?

We bieden een compleet pakket aan met daarin de course, het festivalprogramma, voedsel en een accommodatie! Lees meer over de verschillende accommodaties, onze courses en de kosten voor deelname. Deze informatie is in het Engels.

Een festival?

Ja, inderdaad! CuriousU biedt een unieke festivalstijl summerschool ervaring. Naast onze courses zijn er ook inspirerende sprekers, entertainment en een sociaal programma. Dit alles vindt plaats op de levendige University of Twente campus. Raak geïnspireerd door de aftermovie en de cursussen

Voertaal is Engels

De courses en speeches zijn allemaal in het Engels. Dit maakt het een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheden verder te verfijnen!

Informatie & Registratie

Aanmelding is open
Registreer nu

Courses 

We bieden de beste courses aan in onze leukste onderzoeksgebieden. Zie hieronder de lijst met alle courses:

Je kunt verschillende courses ook met elkaar mixen.

Voor wie?

CuriousU is gericht op bachelorstudenten in hun voorlaatste of laatste jaar van hun bachelor maar is zeker ook een verrijking voor masterstudenten. In het algemeen staat CuriousU open voor iedereen met een brede interesse en een nieuwsgierige geest. Het is wel essentieel dat je Engels op een hoog niveau beheerst.  

University of Twente

De University of Twente is de ideale plek om te leren, leerervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken. Wees onderdeel van een onvergetelijke zomer op onze campus!