UTCuriousU

CuriousU Summer school: 14 - 23 augustus, 2022

Curious summer school

In 2022 bieden wij een volledig summerschool aan van 14-23 augustus 2022! Onze summer courses zijn gericht op interessante en relevante (onderzoeks)gebieden zoals onder andere technologie, gezondheidszorg, duurzaamheid, circulaire economie en ondernemersschap. Laat je inspireren door de unieke kans om je kennis online uit te breiden vanuit huis. De laatste edities van CuriousU waren een groot succes met meer dan 300 deelnemers uit 50 landen wereldwijd.

CuriousU summer school
Lees meer
CuriousU is een Engelstalig evenement voor bachelorstudenten en is zeker ook een verrijking voor masterstudenten.

Kosten en deelname

We bieden een compleet pakket aan met daarin de lessen, sociale activiteiten, workshops en meer! Lees meer over onze courses, ons proramma en de kosten voor deelname. Deze informatie is in het Engels.

Het CuriousU online pakket bestaat uit:

Curiousu aftermovie

Raak geïnspireerd door onze aftermovie van de vorige editie!

Verbeter je Engels

CuriousU is een internationale summer school, daarom is de voertaal in Engels. Dit betekent dat niet alleen jouw lessen maar ook de sociale activiteiten in het Engels worden gegeven. Een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheden verder te verfijnen!

Voor wie?

CuriousU is gericht op bachelorstudenten in hun voorlaatste of laatste jaar van hun bachelor maar is zeker ook een verrijking voor masterstudenten. In het algemeen staat CuriousU open voor iedereen met een brede interesse en een nieuwsgierige geest. Het is wel essentieel dat je Engels op een hoog niveau beheerst.  

University of Twente

De University of Twente is de meest ondernemende universiteit van Nederland. Een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om ons heen. Wat onze wetenschappers, docenten en studenten karakteriseert is een nieuwsgierige, ondernemende mindset en een sterke verbondenheid met anderen die ook deze mindset omarmen. De UT is een ideale plek om te leren, leerervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken.