UTCuriousU

CuriousU Summer school

Zoek je een inspirerende manier om je zomer door te brengen?

CuriousU Summer School is een internationaal event waar je academische cursussen en workshops volgt, luistert naar inspirerende sprekers en meedoet met fun activiteiten. De laatste editie was een groot succes met deelnemers uit meer dan vijftig landen! Bekijk het CuriousU Summer School programma en laat je inspireren!

Meer informatie over CuriousU summer school
Lees meer (Engelstalig)
CuriousU is een Engelstalig event voor bachelorstudenten en is ook een verrijking voor masterstudenten.

Kosten en deelname

We bieden je een compleet pakket met lesmateriaal, sociale activiteiten, workshops en meer! Lees meer over onze courses, het programma en de kosten voor deelname. Deze informatie is in het Engels.

Curiousu aftermovie

Raak geïnspireerd door onze aftermovie van de vorige editie!

Verbeter je Engels

CuriousU is een internationale summer school, daarom is de voertaal in Engels. Dit betekent dat niet alleen jouw lessen maar ook de sociale activiteiten in het Engels worden gegeven. Een geweldige kans om je Engelse taalvaardigheden verder te verfijnen!

Voor wie?

CuriousU is gericht op bachelorstudenten in hun voorlaatste of laatste jaar van hun bachelor maar is zeker ook een verrijking voor masterstudenten. In het algemeen staat CuriousU open voor iedereen met een brede interesse en een nieuwsgierige geest. Het is wel essentieel dat je Engels op een hoog niveau beheerst.  

University of Twente

De University of Twente is de meest ondernemende universiteit van Nederland. Een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om ons heen. Wat onze wetenschappers, docenten en studenten karakteriseert is een nieuwsgierige, ondernemende mindset en een sterke verbondenheid met anderen die ook deze mindset omarmen. De UT is een ideale plek om te leren, leerervaringen te delen en nieuwe vrienden te maken.