Hoe werkt de inschrijving? ( Februari instromers )

Als je je aanmelding ingediend hebt en je toelaatbaar bent, dan ontvang je automatisch alle informatie per e-mail om je inschrijving af te ronden.

WANNEER WORD JE INGESCHREVEN?

De inschrijving is geënt op de bepalingen in de Wet op het Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (WHW) en dient vóór 1 februari te worden geregeld. Zodra je inschrijvingsverzoek is ontvangen wordt gecontroleerd of je aan alle voorwaarden van inschrijving voldoet.

Ben je inschrijvingsgerechtigd, zijn alle inschrijvingsbescheiden aanwezig en is het college- en/of examengeld betaald, dan wordt je inschrijving afgehandeld.

Wil je er zeker van zijn dat je vanaf 1 februari succesvol staat ingeschreven?
Dan dien je tijdig, vóór 1 januari, aan al je aanmeldings- en inschrijvingsverplichtingen te hebben voldaan! Meer informatie over aanmelden en inschrijven

WANNEER BEN IK INGESCHREVEN?

Je bent pas ingeschreven op het moment dat de status in Studielink (onder Mijn Opleidingen) is veranderd van <verzoek inschrijving ingediend> naar <Ingeschreven>. Houd zelf je Studielink account goed in de gaten om te controleren of je inschrijving is afgerond. Houd rekening met een verwerkingstijd.

BEWIJS VAN INSCHRIJVING

Als je inschrijving is afgehandeld en je je foto hebt geüpload via Osiris student dan ontvang je een collegekaart samen met een bewijs van inschrijving met twee verklaringen van inschrijving. Op de verklaring staat onder andere voor welke opleiding(en) en voor welke periode je bent ingeschreven.

EXTRA VERKLARING VAN INSCHRIJVING

Kijk op de website wat je moet doen als je naast de twee verklaringen van inschrijving, die je standaard van de Universiteit Twente ontvangt, nog een extra verklaring van inschrijving nodig hebt.

ANNULERING VAN DE INSCHRIJVING Studielink

Je kunt je inschrijving vóór aanvang van het studiejaar kosteloos intrekken of annuleren. Dit doe je via Studielink vóór 1 februari 2019. Vanaf 1 februari 2019 kun je je niet meer kosteloos uitschrijven!

Meer informatie

Meer informatie over aanmelden Bachelor opleiding en aanmelden (pre-)master opleiding vind je op de betreffende website.