Student Services Universiteit Twente

Waar kunnen we je mee helpen?

Bij Student Services kun je terecht voor allerlei zaken die je moet regelen om te studeren. Denk hierbij aan informatie over aanmelden en inschrijven voor een opleiding, herinschrijven, uitschrijvencollegegeld, afwijkend tarief voor de pre-master, je collegekaart, het ophalen van documentenStudielink, een renteloze lening voor laptop etc. 

Daarnaast vind je bij ons ook informatie over in- en uitschrijven van cursussen/modules (OSIRIS) en inschrijven voor deeltoetsen via Canvas.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je het antwoord op je vraag op onze website niet gevonden? Heb je onze FAQ (veelgestelde vragen) gezien? Hier worden bijna alle vragen beantwoord: 

Contact

Je kunt persoonlijk langskomen bij de balie van Student Services of met ons bellen, maar ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Waar moet ik zijn voor...?

Student Services geeft geen informatie over:

Studiefinanciering: Wij verstrekken geen informatie over Studiefinanciering of andere zaken van DUO. Neem hiervoor contact op met DUO.

Informatie over de inhoud van een een opleiding: Kijk hiervoor op de betreffende website:

Andere faciliteiten voor studenten: voor het volgen van cursussen, studentenbegeleiding en meer zie de startpagina van het Centre for Educational Support (CES), waar Student Services deel van uitmaakt.