UTStage/Afstuderen

Stage/Afstuderen

Welkom op de stage website van de Universiteit Twente.

Zowel UT studenten als bedrijven en organisaties kunnen hier gegevens vinden met betrekking tot het uitvoeren van een opdracht door een student bij een bedrijf of organisatie. Ook zijn de gegevens van de stagebureaus van alle opleidingen van de Universiteit Twente hier aangegeven.

Informatie voor UT studenten

Je vindt via deze site informatie die je zou kunnen helpen bij het vinden, uitvoeren en afronden van je stage of afstudeeropdracht.  Per opleiding kunnen er toevoegingen of aanpassingen van kracht zijn, die je zelf bij jouw eigen opleiding moet checken. De links naar de stagebureaus van de opleidingen vind je het menu.

Informatie voor bedrijven en instellingen

Bent u op zoek naar extra menskracht voor uw organisatie? Er zijn verschillende mogelijkheden om studenten op projectbasis binnen uw organisatie in te zetten.
Tijdens het afstuderen of stage voert de student een zelfstandig onderzoeksproject uit. Het onderwerp van dit onderzoek hangt af van de masterrichting die de student gekozen heeft. De opdracht kan uitgevoerd worden bij een bedrijf (zowel profit als non-profit), onderzoeksinstelling of gezondheidszorginstelling. Als u weet wat u zoekt, of u wilt nadere informatie, neem dan contact op met het betreffende stagebureau, waarvan u de adressen kunt vinden.