UT Zwemschool

Zwemmen 50+

Ouder worden is niet altijd even gemakkelijk, het lichaam wil niet altijd meer wat je zelf allemaal nog graag zou willen. Bij 50+ zwemmen is dit vaak NIET het geval. Zwemmen is een zeer intensieve bezigheid en helemaal niet blessure gevoelig waardoor wij een leeftijd bereiken tussen de 50 en 92!!!!

Tijdens de lessen 50+ fit zwemt u banen. In elke groep hebben we niveau verschillen dus u hoeft niet bang te zijn dat u te zacht of te hard zwemt. Er worden verschillende oefeningen gegeven bijvoorbeeld, schoolslag heen, rugcrawlen terug, 3 rondjes. Weet u niet wat rugcrawl is dan wordt het uitgelegd. Kunt u niet rugcrawlen? Ook geen probleem dan doet u iets anders op de rug. Alles is mogelijk in deze les. De lessen worden opgeleukt door het gebruik van materiaal, bv. Ballen, plankjes etc.

Wilt u een keer mee zwemmen dan mag dat altijd, stuur een email naar utzwemschool@utwente.nl en meld u aan voor een proefles. In de mail kunt u zeggen op welke dag u graag zou willen proberen, alle lessen worden in de ochtend gegeven. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag heeft u de mogelijkheid om te zwemmen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie met tijd en datum van uw proefles.

(Let op, het mooie aan het zwemmen op de universiteit is dat we in de wintermaanden (sept-mei) in het binnenbad zwemmen en in de zomermaanden (mei-aug.) in ons geweldige buitenbad. Het is een heerlijke combinatie en buiten zwemmen is echt geweldig.)

\\ad.utwente.nl\home\SteggeSAM\Documents\UTwente\Van alles\Foto's\2013-09-26 10.10.35.jpg

\\ad.utwente.nl\home\SteggeSAM\Documents\UTwente\Van alles\Foto's\2013-09-26 10.11.58.jpg