Zie 2005

Canada 28 aprilCanadaSymposium op donderdagmiddag 28 april van 14.00 uur tot 17.30 uur. Vrijhof / Kleine Zaal.


Canada is een uitgestrekt land met veel ongerepte natuur. Het merendeel van de bevolking woont in grote steden als Toronto, Ottawa en Montreal. Hoe ziet het leven er daar uit, lijken deze steden op onze Europese steden of meer op de Amerikaanse? En hoe is de relatie met de dominante buurman eigenlijk? Dit symposium zoomt in op de bijzonderheden en eigenaardigheden van het mooie Canada, zodat studenten Biomedische Techniek goed voorbereid op studiereis gaan.


14.00 -15.30 uur – Canada versus Amerika

Dr. Leen d'Haenens is verbonden aan afdeling communicatiewetenschap van de Radboud Universiteit Nijmegen en aan de Association of Canadian Studies in the Netherlands.

16.00- 17.30 uur – Canada: van stad tot platteland.

Drs. Fred Toppen is als geograaf verbonden aan de Universiteit Utrecht.


Dit symposium is in samenwerking met studievereniging Paradoks van Biomedische Techniek tot stand gekomen en is in eerste instantie bedoeld voor studenten die op studiereis gaan. Andere belangstellenden zijn eveneens welkom.


Aanmelden kan tot en met 25 april door een email naar: sg.info@gw.utwente.nl, of per telefoon: 053-4893321. De kosten bedragen € 2,= voor studenten. Anderen betalen € 4,=.