Besturen op niveau op 2 mrt

Besturen op niveau


Een jaartje besturen. De meeste studenten ontdekken al doende dat daar flink wat bij komt kijken. Waar moet het eigenlijk naar toe met de vereniging? Moet het wel ergens naar toe, of is het voldoende om op de winkel te passen? Wat doet een bestuurder eigenlijk en wat moet zij vooral niet doen? Hoe loyaal is een goede bestuurder? En aan wie: aan zichzelf, haar medebestuurders of juist aan de vereniging als geheel?


Deze training maakt je voor een dag los uit de woelige bestuurspraktijk en reflecteert op waar het nu bij besturen echt om draait. Beslist handig voor jezelf, je medebestuurders en de toekomst van je vereniging waarin het steeds moeilijker zal worden om nieuwe bestuurders te vinden.


Ir. Frank van den Berg geeft deze training. Hij is HRM-deskundige en werkzaam bij de Onderwijskundige Dienst van de UT op het terrein van professionalisering en onderwijsontwikkeling. Hij wordt bijgestaan door prof. dr. Henk Procee van het Studium Generale.


Woensdag 2 maart, Vrijhof/Kleine Zaal, 9.30 - 16.30 uur.


Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor studentbestuurders. Aanmelden is verplicht en kan via sg.info@gw.utwente.nl of 053-4893321. De kosten bedragen 12,50 euro (incl. lunch, koffie en thee).