Training: Besturen: lijden of leiden? op 3 febr

TrainingBesturen op niveau: lijden of leiden?
Hoe geef je met een bestuur leiding aan een vereniging of club? Dat is de vraag die tijdens deze training centraal staat. Wat is goed leiderschap eigenlijk? Hoe stippel je zelf, hoe met z’n allen de koers uit? Hoe zorg je ervoor dat die koers ook vastgehouden wordt? Als je net in een bestuur bent gestapt ben je allang blij dat je het hoofd boven water kunt houden en stel je je deze vragen meestal niet. Tijdens deze training hoef je even niet zelf te besturen, maar staat reflectie op besturen en leiderschap centraal, met als doel natuurlijk een nog betere bestuurder te worden!


Drs. Franke Jongsma geeft deze training. Hij studeerde psychologie, werkte een aantal jaren bij de TSM Business School en is momenteel consultant Training & Ontwikkeling bij de Kema te Arnhem.


Woensdag 3 februari, Vrijhof/Kleine Zaal, 9.30 - 16.30 uur. Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor studentbestuurders. Aanmelden is verplicht en kan via sg.info@gw.utwente.nl of 053-4893321. De kosten bedragen 12,50 euro (incl. lunch, koffie en thee).