Besturen op niveau 15 febr

Training


Besturen op niveau


Een tijdlang bestuurswerk gedaan in een commissie, in een vereniging, in een koepel? Ervaringen opgedaan die zowel successen als teleurstellingen omvatten? Behoefte om daar meer van te begrijpen? In dat geval is deze training uitermate geschikt om je als bestuurder op een hoger niveau te brengen. Deze training heeft als thema ‘macht en onmacht’, en reflecteert op machtsverhoudingen en machtsprocessen in studentenorganisaties. Welke macht krijgt een bestuurder, waar komt die macht vandaan, en wat kan hij/zij er eigenlijk mee?


Ir. Frank van den Berg, HRM-specialist bij de faculteit BBT, geeft deze training. Hij wordt daarin bijgestaan door prof. dr. Henk Procee, hoofd Studium Generale en hoogleraar wijsbegeerte bij de faculteit GW.


Uitsluitend studenten die bestuurservaring in een vereniging of koepel hebben opgedaan kunnen aan deze training meedoen. Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen is, is aanmelding vooraf nodig en kunnen er per studenten­organisatie slechts enkele deelnemers geplaatst worden. Aanmelden kan via een email naar sg.info@gw.utwente.nl of via nummer: 053-4893321.


Donderdag 15 februari, 9.30- 17.00 uur. Vrijhof/Kleine Zaal.


Dit programma is een coproductie van de Student Union en het Studium Generale.