Op woensdag 23 januari 2019 vindt de conferentie Twents Meesterschap plaats voor docenten en medewerkers in het voortgezet onderwijs. Twents Meesterschap wordt georganiseerd door de vakgroep ELAN en Pre-U.

Onderwijs op maat, de leerling centraal

We leven in een tijd waarin we geen genoegen meer nemen met een ‘one size fits all’ benadering. In het onderwijs zijn begrippen als personaliseren, differentiëren, adaptief en gepersonaliseerd onderwijs al lang bekend. De laatste jaren zijn ze echter, mede door de mogelijkheden die moderne technologie hierbij biedt, veel vaker en intenser te horen.

Er is behoefte aan onderwijs dat goed aansluit bij de onderwijsbehoeften van verschillende leerlingen. Onderwijs waarin de leerling centraal staat. Onderwijs op maat. In de Twents Meesterschap conferentie 2019 wordt aan dit thema vanuit diverse invalshoeken aandacht geschonken.

programma 2019

Het programma kunt u vinden op deze website. Wilt u alvast een impressie krijgen van Twents Meesterschap? Bekijk dan hieronder het video verslag en de foto's van Twents Meesterschap 2018. 

Bekijk het programma

INSCHRIJVEN EN KOSTEN 

Deelname aan Twents Meesterschap kost € 95,- per persoon. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. De uiterlijke aanmelddeadline is 15 januari 2019. 

Schrijf u hier in

MEER INFORMATIE 

Voor vragen kunt u contact opnemen met pro-u@utwente.nl en om op de hoogte te blijven van o.a. de planning en ontwikkelingen kunt u zich opgeven voor de Pro-U mailinglijst