Zie Inspireren

Twents Meesterschap

De conferentie Twents Meesterschap is een jaarlijkse regionale onderwijsconferentie, georganiseerd door Pro-U.

Docenten en schoolleiders vanuit het primair- en voortgezet onderwijs komen bij deze conferentie samen met medewerkers van de Universiteit Twente om kennis te delen en te leren van elkaar.

het programma

Het programma van de conferentie Twents Meesterschap is momenteel nog in ontwikkeling. Het programma bevat in ieder geval een centrale keynote, diverse workshops en een afsluitende netwerkborrel.

Impressie voorgaande jaren

Wilt u alvast een impressie krijgen van Twents Meesterschap van voorgaande jaren? Bekijk dan het video verslag van Twents Meesterschap 2018 of bekijk de foto's van vorige edities via onderstaande button. 

BETROKKENEN

Deze conferentie wordt georganiseerd door Pro-U, waarbij expertise vanuit de gehele UT zal worden ingezet. Een deel van de workshops wordt gegeven door collega’s uit de regio die aan Pro-U leerlijnen rondom verschillende thema’s werken.

DOELGROEP

Het programma is voor docenten en schoolleiders, waarbij kennisdeling en netwerken centraal staat. Dit kan in groepsverband met een team van collega’s, maar individuele deelname is ook mogelijk.

PLANNING & KOSTEN

De conferentie zal plaatsvinden op dinsdag 4 juni 2020 van 14.00 tot 17.30 uur. Kosten zijn € 70,- per persoon voor partnerscholen en € 95,- per persoon voor niet-partnerscholen.

INSCHRIJVEN & MEER INFORMATIE

Aanmelden kan via onderstaande link tot uiterlijk 15 mei 2020. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met pro-u@utwente.nl.