Zie Adviseren

Assessmentcentrum

ASSESSMENTCENTRUM: EEN OORDEEL OVER ONDERWIJS

Assessments maken duidelijk of mensen geschikt zijn voor bepaalde functies, geven advies over de best passende professionele ontwikkeling, en/of maken duidelijk of er sprake is van eerder verworven competenties die ingezet kunnen worden bij het versneld doorlopen van een opleiding.

Doelgroep

De assessments (voorheen aangeboden door het Assessment Centrum Twente) zijn beschikbaar voor docenten en schoolleiding die met vragen zitten op het gebied van loopbaan, personeelsbeleid en geschiktheid van kandidaten voor specifieke opleidingstrajecten. Meestal wordt een assessment door de werkgever aangevraagd, uiteraard in samenspraak met zijn of haar werknemer. Het is echter ook mogelijk voor  een docent om op eigen initiatief een assessment aan te vragen. 

Activiteiten

Welk assessment het beste past is afhankelijk van de vraag van de kandidaat of werkgever. Pro-U biedt daarom vier verschillende assessments aan:

Planning en kosten

De planning en kosten verschillen per type assessment, op de aparte pagina's van elk type assessment vindt u de grove planning, tijdsindicatie en kosten.

Inschrijven en meer informatie

Het aanvragen van een assessment kan via onderstaande knop en vragen kunnen gesteld worden via een mail naar pro-u@utwente.nl.