Zie Aanbod

Maatwerk

wij maken een match tussen uw concrete vraag of een ontwikkeltraject en UT-expertise.

Het maatwerk is bedoeld voor scholen of docentgroepen die een specifieke behoefte hebben die niet in het reguliere programma van Pro-U wordt aangeboden. In samenspraak met de school wordt een maatwerkactiviteit of traject door Pro-U ontwikkeld en verzorgd. Er kan bijvoorbeeld een workshop over formatief toetsen worden verzorgd als onderdeel van een studiedag of een reeks bijeenkomsten over de vernieuwing van een bepaald vak. Ook kan het zijn dat docenten of schoolleiders over een onderwerp willen sparren met een UT-expert. De activiteiten kunnen op de Universiteit Twente verzorgd worden of op locatie.

Aanbod

Pro-U heeft expertise in drie verschillende gebieden:

  • Vakdidactiek
  • Instructiekwaliteit
  • Onderwijsontwikkeling

Op basis van bovenstaande thema’s is een menukaart samengesteld met alle expertise onderwerpen van Pro-U. Bekijk het overzicht hieronder om te bepalen op welk onderwerp ondersteuning gewenst is.

Aanvragen & kosten

Mocht u interesse hebben in een traject op maat, dan vragen we om contact met ons op te nemen via pro-u@utwente.nl. Het koppelen aan het juiste maatwerktraject kan wat tijd kosten, we vragen daarom om ten minste 6 tot 8 weken van tevoren contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We bespreken graag persoonlijk uw vraag en stellen vervolgens een prijsopgave op.