Het huidige bestuur bestaat uit::
Susan de Visser - Voorzitter
Lynn Grimberg - Secretaris  
Lisanne Piers - Penningmeester
Rosan Maas - Functionaris Interne Betrekkingen 

Susan is onze voorzitter en studeert momenteel Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente. Ze begon met ballet toen ze drie jaar oud was, maar stopte zes jaar later. Na wat ballet op de middelbare school, besloot ze opnieuw te beginnen toen ze aan de universiteit begon!


Lynn is onze secretaris en studeert samen met Susan Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente. Ze begon met ballet toen ze drie jaar oud was en is er sindsdien dol op. Daarom sloot ze zich direct aan bij Primo Ballerino toen ze naar de Universiteit Twente kwam.


Lisanne is onze penningmeester en zit dit jaar in haar derde jaar Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente. Ze begon met turnen toen ze drie jaar oud was, maar stopte dertien jaar later. Toen Primo Ballerino werd opgericht, sloot ze zich meteen aan en sindsdien geniet ze van ballet.


Rosan is onze functionaris interne betrekkingen en zit dit jaar in haar derde jaar Technische Informatica aan de Universiteit Twente. Ze heeft tijdens haar middelbare school tijd competitief gedanst en besloot na een korte pauze van dans weer ballet te gaan doen.