Over de systemen

Student Mobility System

De UT heeft een systeem voor de registratie van Stages en (externe) Opdrachten. Dit systeem heet het Student Mobiliteit Systeem (kortweg SMS). Vrijwel alle opleidingen werken er mee.

Dit systeem is te vinden op: https://webapps.utwente.nl/srs/nl/srsservlet (en tevens te benaderen vanuit de Studentportal onder de UT applicaties)

SMS kent drie formulieren: het aanmeldingsformulier, het opdrachtformulier en het meldingsformulier.

Zie voor meer informatie over deze formulieren de handleiding stage/bacheloropdracht en de informatie op de eigen opleidingsites.

Is een formulier in SMS ingevuld dan zijn geen wijzigingen meer mogelijk. De student kan zijn formulieren alleen nog inzien. Wijzigingen kan de student per e-mail/telefoon melden aan de co├Ârdinator van zijn/haar opleiding.

Studenten van opleidingen die niet in SMS zitten en die hun stage of bachelor eindopdracht willen gaan uitvoeren, moeten voor de juiste procedure/formulieren de informatie op de site van hun eigen opleiding raadplegen.

Aanvullende informatie? Bekijk de UT stage website http://www.utwente.nl/stage/ of de site van de eigen opleiding. Een handleiding voor het gebruik van SMS zelf is op deze pagina te vinden.