BSA Nieuws

BSA eindadvies bekend gemaakt via e-mail en OSIRIS

Beste eerstejaars Bachelor student,

De e-mail over je bindend studie advies (BSA) wordt naar je NAAM@student.utwente.nl adres verzonden. Heb je deze e-mail niet ontvangen, controleer dan of deze niet in je junk-mail is beland. Ook niet, neem dan contact op met de BOZ van je faculteit.

Je BSA kun je ook in OSIRIS Student vinden. Ga hiervoor naar: OSIRIS Student > Menu: Studievoortgang > Tabblad: Bindend studieadvies

P:\CES\fab\OSIRIS\BSA\BSA - Handleidingen\OSIRIS Student - Afbeelding BSA advies EN.JPG

De Onderwijs- en Examenregeling en de regels en richtlijnen van de examencommissie kun je vinden op de onderwijspagina van je opleiding. Voor vragen over je advies of andere studie gerelateerde zaken, neem contact op met je studieadviseur.

Ga naar de website voor meer informatie over het algemene BSA proces van universiteit Twente. En voor meer informatie kun je bij Student Services terecht.