Oefen omgeving

Bent u een UT-medewerker? Kijk dan ook eens op de UT Blackboard oefenomgeving. U heft daar een eigen ‘practice course’ tot uw beschikking waarin u kunt experimenteren met de verschillende functionaliteiten binnen een Blackboard course.

Productie omgeving

Om te kunnen starten in Blackboard heeft u een cursussite nodig. De cursussites worden nog niet automatisch aangemaakt. Dat gaat veranderen als de koppeling met Osiris gereed is. Vooralsnog moeten de sites handmatig worden aangemaakt. Er zijn drie manieren om een cursussite aan te vragen:

1.Als u zich heeft aangemeld voor een workshop, dan staat er ten tijde van de workshop al een site voor u klaar.

2.Daarnaast kunt u, wanneer de studentondersteuner bij u langskomt, de site aanvragen.

3.Mocht u al eerder een site willen hebben, dan kunt u deze aanvragen via uw faculteitsondersteuning (kijk op de productieomgeving voor meer informatie over uw faculteitsondersteuning). Om een site aan te vragen zijn de volgende gegevens nodig:

- Vakcode (zoals in VIST)

- Vaknaam (zoals in VIST)

- Naam van de docent die het vak aanvraagt, incl. e-mail adres

- Deelnemende opleiding(en)

- Toeleverende faculteit