Op 2 juni start Blackboard ook voor u!!

Eindelijk is het dan zo ver, op 2 juni kunt u starten met het vullen van uw Blackboard cursussite! Uiteraard bieden we daarbij ondersteuning. Er worden workshops verzorgd en studentondersteuners komen persoonlijk bij u langs om te inventariseren of en waarbij u hulp nodig hebt. Zij kunnen u ondersteunen bij het ontwerpen van uw site in Blackboard en bij het overzetten van data uit TeleTOP naar Blackboard. Daarnaast kunt u uiteraard met al uw vragen bij de ondersteuners terecht. In onderstaand schema vindt u de contactgegevens per faculteit.

Faculteit

Kamer

Faculteitsondersteuner

CTW

BOZ CTW (Horstring Z.206)

Blackboard-ctw@utwente.nl

Toestel: Blackboard1

Grip: 6136

Nr: 06-22040156

Margriet Lindemann

EWI

BOZ EWI (Zilverling, P002i)

Blackboard-ewi@utwente.nl

Grip: 6140

Nr: 06-12221386

Hans de Jong

Om te kunnen starten in Blackboard heeft u een cursussite nodig. De cursussites worden nog niet automatisch aangemaakt. Dat gaat veranderen als de koppeling met Osiris gereed is. Vooralsnog moeten de sites handmatig worden aangemaakt. Er zijn drie manieren om een cursussite aan te vragen:

1.Als u zich heeft aangemeld voor een workshop, dan staat er ten tijde van de workshop al een site voor u klaar.

2.Daarnaast kunt u, wanneer de studentondersteuner bij u langskomt, de site aanvragen.

3.Mocht u al eerder een site willen hebben, dan kunt u deze aanvragen via uw faculteitsondersteuning. Om een site voor u aan te vragen, zijn de volgende gegevens nodig:

- Vakcode (zoals in VIST)

- Vaknaam (zoals in VIST)

- Naam van de docent die het vak aanvraagt, incl. e-mail adres

- Deelnemende opleiding(en)

- Toeleverende faculteit

Voor de workshops kunt u zich nog aanmelden via: http://www.utwente.nl/diensten/so/blackboard/informatie/Workshop/

Let op: in de weken rondom de start van het nieuwe collegejaar verwachten we zowel voor de workshops als de ondersteuning een piekbelasting. Wanneer u een vak geeft dat start in het 1e kwartiel is het aan te raden om al eerder te starten met de inrichting van uw vak in Blackboard.