Archief ELO Advies (Dutch only) [2005]

30-01-2007: Themalunch Sakai

 


 

Themalunch Sakai

De elektronische leeromgeving Sakai, wellicht de nieuwe ELO van de UT, staat centraal tijdens de themalunch die ITBE dinsdag 30 januari 2007 organiseert.


De afgelopen maanden is Sakai uitgebreid verkend in het project Campus Blend Using Sakai. De eerste pilots op de UT zijn reeds afgerond. We willen u tijdens de themalunch informeren over de doelstelling en de voortgang van het project en de mogelijkheden van Sakai belichten. Ook krijgt u een demo te zien van een cursus die in de pilotfase is ingezet. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van uw vragen en voor discussie. De themalunch is bedoeld voor UT-medewerkers én UT-studenten en vindt plaats op dinsdag 30 januari van 12.00 tot 13.30 uur in de Waaier 212. Aanmelden kan tot en met 26 januari bij het secretariaat van ITBE-OD (via Manuela Fernandez Fernandez: m.fernandezfernandez@utwente.nl of 2056). Het aantal plaatsen is beperkt! Voor een lunch wordt gezorgd. Mocht u interesse hebben, maar bent u verhinderd op de genoemde datum, dan kunt u zich toch aanmelden als geïnteresseerde. Afhankelijk van de belangstelling wordt namelijk enkele weken later nog een extra bijeenkomst georganiseerd.


Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Karen Slotman (k.m.j.slotman@utwente.nl, 2052) of Martine Hilderink (m.a.hilderink@utwente.nl, 2854).