Roosters nu beschikbaar via MyTimetable

De roosters voor collegejaar 2013-2014 zijn te vinden op https://rooster.utwente.nl/. Via het nieuwe online roostersysteem MyTimetable kun je nu je eigen persoonlijke rooster samenstellen en roosterwijzigingen rechtstreeks op je mobiel binnen krijgen. Roosterwijzigingen worden binnen een kwartier gesynchroniseerd.

Extra Informatie MyTimetable

Nieuwe versie MyTimetable (MTT) geïmplementeerd op 20 augustus: De voornaamste wijziging is dat je nu ook kunt zoeken op blok.

•Toetsen: een groot deel van de toetsen is nog niet zichtbaar. Het roosterteam gaat de komende dagen een grote controle houden en daarna zou alles –dus ook alle toetsen- zichtbaar moeten zijn.

•Hulp: als je op ‘Help’ rechtsboven klikt, vind je informatie die je op weg kan helpen. Als je meer of andere hulp nodig hebt, kun je je wenden tot onderstaande personen:

oTechnische problemen: SNT (voor studenten), ICTS Servicedesk (voor medewerkers)

oInhoudelijke vragen (ik kan een vak niet vinden, er staat iets fout bij een module, etc.): de roosteraars van je faculteit