Studielink niet beschikbaar 0- 25-4 t/m 28-4

Vanwege de installatie van een nieuwe Studielink versie (Studielink SL5.0) zal Studielink op donderdag 25 april vanaf 16:00 uur tot zondag 28 april 09.00 uur niet beschikbaar zijn. Studielink zal tijdens de installatie het berichtenverkeer met de instellingen stil leggen en weer opstarten zodra SL5.0 beschikbaar is.

Aanvullende (technische) informatie tav de nieuwe versie:

Vanaf donderdag 25 april om 16:00 uur is Studielink niet bereikbaar voor studenten en onderwijsinstellingen. Zodra www.studielink.nl wordt opgeroepen zal de storingspagina verschijnen. Op zondag 28 april om 09:00 uur zal Studielink weer benaderbaar zijn. Mochten de werkzaamheden eerder klaar zijn, dan zal Studielink voor studenten ook eerder beschikbaar zijn. Het berichtenverkeer met de instellingen zal op maandag 29 april om 09:00 uur weer worden opengezet.

SL 5.0 betreft een versie van Studielink waarbij oa wijzigingen doorgevoerd worden mbt onderstaande zaken:

-Voorbereiden op SEPA betaalgegevens

-Inschrijfvolgnummer ter identificatie van een Verzoek tot Inschrijven (VtI’s) in de keten

-Betere ondersteuning tbv buitenlandse adressen

-Verbeteringen Front Office voor de student

-Meerdere wijzigingen tbv het berichten verkeer tussen SL en de instelling

-Invoering BRON-HO