OSIRIS weer online, onderhoud goed verlopen

Het onderhoud van OSIRIS is goed verlopen en OSIRIS is voor alle gebruikers weer beschikbaar.

Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

CES/IM en ICTS

OSIRIS 18 AUGUSTUS OFFLINE IVM ONDERHOUD

Dinsdag 18 augustus ‘15 zal het Student Informatie Systeem OSIRIS de hele dag niet beschikbaar zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Dit betreft geen regulier onderhoud van OSIRIS maar: de fusie van GW en MB tot BMS en de verhuizing van B-GZW en M-HS naar TNW.

De OSIRIS backoffice, OSIRIS Student en OSIRIS Docent/begeleider zijn geheel niet beschikbaar. De OSIRIS Aanmeld pagina (t.b.v. Master aanmeldingen) zal verwijzen naar een informatie pagina waar de toekomstige student wordt geïnformeerd over het geplande onderhoud.

De koppeling met Studielink zal gedurende dit onderhoud ook niet beschikbaar zijn, waardoor mutaties in Studielink pas later die dag worden doorgegeven aan (en beschikbaar zijn in) OSIRIS.

Ook is OSMAN op moment van onderhoud niet beschikbaar of biedt geen actuele data. Verder kan binnen Blackboard-courses het onderdeel ‘Cursusinformatie uit OSIRIS’ niet opgevraagd worden. De reden hiervoor is dat deze systemen live gegevens uit OSIRIS  verzamelen. MISUT is wel bruikbaar in genoemde periode.

Via de ICT storingskalender kunt u controleren wanneer het onderhoud afgerond is en alle systemen weer online zijn: http://www.utwente.nl/status/

Bij voorbaat excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

CES/IM-FAB en ICTS