3 Nieuwe rapportages voor TOM onderwijs

Hoeveel modules worden behaald per opleiding, analyses van verschillende modules onder elkaar of de voortgang van studenten binnen een module. Ook het aantal voldoendes en onvoldoendes per toets of detailgegevens van een student kun je bekijken in deze rapporten.

Sinds vandaag staan er 3 nieuwe rapporten in Infoview. Ze hebben alle3 te maken met het TOM-onderwijs. Het zijn de rapporten die in samenwerking met de Werkgroep “Wijzigingen en nieuwe rapportages a.g.v. TOM” zijn gemaakt:

-Osiris UT 028 Voortgang Modules

Hierin kun je de voortgang zien van studenten in een module. Als extra het aantal voldoendes en onvoldoendes per toets en individule resultaten van studenten.

-Osiris UT 029 Ranking opleidingen TOM

Hierin kun je de moduleresultaten (behaalde modules) zien per opleiding.

-Osiris UT 030 Analyse resultaten modules

Hierin kun je een analyse maken van een module in cijfers. Maximaal 4 modules kunnen worden getoond/ vergeleken.

Een uitgebreide omschrijving staat op het voorblad van ieder rapport.

! Bij rapport 28 kan af en toe een foutmelding optreden. Dit heeft te maken met een technische fout. ICTS schat de kans dat het gebeurt niet groot in. Wanneer je een foutmelding krijgt, kun je die rechtstreeks (met een cc naar de ODS mailbox) bij de servicedesk melden samen met een schermprintje. Dat gaat het snelst. Er is een oplossing voor die dan kan worden uitgevoerd. Vervelend, dat wel maar wachten tot september leek me een slechtere oplossing. In september gaat ICTS over naar de nieuwe versie van Infoview en dan zou het probleem verholpen moeten zijn.

Het rapport draait wat langer dan gemiddeld voor het resultaat oplevert, dus even geduld hebben 

! Denk eraan dat de rapporten alleen voor het huidige collegejaar gedraaid kunnen worden. Dus tot 1 september kun je nog voor collegejaar 2013 uitdraaien, daarna niet meer. Vanaf 1 september kun je de rapporten voor collegejaar 2014 uitdraaien.

Wanneer je rechten hebt voor Infoview, kun je ze zelf uitdraaien en anders kun je de rapporten opvragen bij de Osiris Key-user en/of Kwaliteitszorg Medewerker van je faculteit.