Nevenactiviteiten noteren in OSIRIS

Vanaf 1 september 2010 kunnen studenten hun nevenactiviteiten noteren in OSIRIS. Het invoeren van je nevenactiviteiten is niet verplicht maar wel wenselijk voor de studieadviseur en/of mentor. In de handleiding OSIRIS Student staat omschreven hoe je de nevenactiviteiten kan invoeren, verwijderen of veranderen.

Contact: Voor vragen kan je contact opnemen met Student Services (Gebouw Vrijhof), StudentServices@utwente.nl

English:

On September 1st, students can add their extracurricular activities in OSIRIS. Adding your extracurricular activities is not required; however, it is desirable for your study counsel and/or mentor. The OSIRIS Student manual briefly explains how you can add, remove or change your extracurricular activities.