Nieuwsberichten

Blackboard performance problemen - update 17 september

Statusupdate Blackboard performance problemen 17 september 2012 15.00 uur

Onze leverancier Blackboard Managed Hosting heeft sinds afgelopen woensdag 12 september een aantal extra maatregelen genomen om verdere problemen met de UT Blackboard omgeving te voorkomen. Als gevolg hiervan kunnen studenten en medewerkers van de UT zonder verstoringen werken met Blackboard. Achter de schermen is de firma Blackboard nog op zoek naar de oorzaak van de verstoringen om zo een definitieve oplossing toe te passen. ICTS verwacht dat dit geen merkbare invloed zal hebben voor eindgebruikers en zal hier ook op toezien in haar contacten met Blackboard.Voorgaande bericht:


Woensdag 12 september 8.30

De UT heeft het probleem met de applicatie Blackboard ge√ęscaleerd bij de leverancier (Blackboard). Deze onderkent de ernst van het probleem en heeft diverse maatregelen genomen om de performance van de UT Blackboard omgeving zo goed mogelijk te houden. Daarnaast wordt actief gemonitord of de omgeving problemen ondervindt zodat hier direct actie op ondernomen kan worden. Het probleem lijkt te liggen in de Blackboard software en is met de hoogste prioriteit doorgegeven aan de Blackboard ontwikkelafdeling.


Blackboard biedt zijn excuses aan voor de verslechtering van service die de UT gebruikers in de afgelopen 2 weken hebben ervaren.