Fout bij feedback geven in Grade Centre.

Het zou niet mogelijk moeten zijn om bij een ingeleverde opdracht wel feedback te geven maar geen cijfer. Als men de Grade Attempt pagina wil opslaan via Save & Next (of Submit), dan hoort er een waarschuwing te volgen als er geen cijfer is ingevuld, want een cijfer hoort verplicht te zijn. Opslaan is echter wel mogelijk. De feedback is vervolgens niet zichtbaar voor studenten en de ingeleverde opdracht houdt de status 'Needs marking'.

Extra voor groepsopdrachten:

Wanneer het gaat om ingeleverde groepsopdrachten, wordt de feedback helemaal niet opgeslagen als er geen cijfer wordt ingevuld! Terwijl wel de volgende melding verschijnt: “successfully edited this attempt”.

Blackboard werkt aan een oplossing, wanneer deze wordt gerealiseerd is nog niet bekend.