Nieuwsberichten

Update bekende problemen Blackboard: verbeterde functionaliteit Ephorus assignment voor studenten

Eerder is hier gemeld dat na de Blackboard upgrade van 27-7 een (klein) probleem met Ephorus assignments aanwezig was. Bij een Ephorus assignment kon een student voor de upgrade in My Grades de 'grade' niet aanklikken. Na de upgrade was de grade ineens aanklikbaar geworden, terwijl dat niet hoort. Er volgde dan een foutmelding: 'an unexpected error has occurred'.

We hebben dit probleem gemeld bij het bedrijf Ephorus en zij hebben een nieuwe versie van de Ephorus 'building block' opgeleverd waarin dit probleem omgezet is naar verbeterde functionaliteit: een student kan in My Grades het cijfer aanklikken (of het groene icoontje als er geen cijfer gegeven is), waarna een pagina verschijnt met een link naar het ingeleverde document. Dit is een verbetering want een student kon eerder niet bekijken welk document hij/zij bij een Ephorus assignment ingeleverd had.

Bij een Ephorus groepsopdracht kunnen andere groepsleden (dan degene die ingeleverd heeft) in My Grades ook het ingeleverde document opvragen, maar pas nadat er een cijfer gegeven is door de docent.