Blackboard 9.1

In het weekend van 14/15 juli is de nieuwe Blackboard-versie 9.1 succesvol ingevoerd.

Voor docenten is er een nieuwe docentenhandleiding beschikbaar en een Quick Reference Card. De Quick Reference Card geeft een overzicht van de belangrijkste vernieuwingen in Blackboard 9.1. Voor studenten is er eveneens een Quick Reference Card beschikbaar. Alle materialen zijn te vinden op de website Onderwijssystemen.

Bekende problemen (voor docenten):

•Bij eerdere testen van de upgrade van Blackboard versie 8 naar versie 9.1 is gebleken dat de bestaande Sign-up lists (aangemaakt onder versie 8) niet meer benaderbaar zijn na de upgrade (de Sign-up list is een functie voor het maken en gebruiken van intekenlijsten voor activiteiten binnen de course). Je kunt na de upgrade dus niet meer zien wie er in een lijst ingeschreven is en studenten kunnen zich niet meer voor de bestaande lijsten inschrijven ('Not found' error).