Opgelost: Onterechte inschrijvingen in Blackboard courses van blok 2A/2B

8-1: Het probleem van de onterechte inschrijvingen bij cursussen met twee aanvangsblokken is vanochtend hersteld.

===========================================================================

7-1: Het blijkt dat de inschrijfkoppeling tussen OSIRIS en Blackboard niet geheel naar behoren werkt als een cursus vaker dan één keer in het jaar gegeven wordt. De cursus heeft dan twee aanvangsblokken, bijvoorbeeld 1A en 2A. In Blackboard zijn er dan ook twee verschillende courses, één voor aanvangsblok 1A en één voor aanvangsblok 2A.

Het probleem is nu dat studenten die zich voor aanvangsblok 1A hebben ingeschreven, OOK automatisch ingeschreven worden in de Blackboard course die hoort bij aanvangsblok 2A (terwijl ze geen inschrijving in OSIRIS hebben voor aanvangsblok 2A).

We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Studenten hoeven niet zelf actie te ondernemen om uitgeschreven te worden uit de 2A of 2B- Blackboard course waarvoor ze nu onterecht ingeschreven staan.