OSIRIS weer online, onderhoud goed verlopen

Het onderhoud van OSIRIS is goed verlopen en OSIRIS is voor alle gebruikers weer beschikbaar.

Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

CES/IM en ICTS

Woensdag 24 februari van 15:00 uur tot ongeveer 23:00 uur zal het Student Informatie Systeem OSIRIS niet beschikbaar zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Dit betreft regulier onderhoud van OSIRIS: installatie van nieuwe patches opgeleverd door de leverancier van OSIRIS.

De OSIRIS backoffice, OSIRIS Student en OSIRIS Docent/begeleider zijn geheel niet beschikbaar. De OSIRIS Aanmeld pagina (t.b.v. Master aanmeldingen) zal verwijzen naar een informatie pagina waar de toekomstige student wordt geïnformeerd over het geplande onderhoud.

De koppeling met Studielink zal gedurende dit onderhoud ook niet beschikbaar zijn, waardoor mutaties in Studielink pas later die dag worden doorgegeven aan (en beschikbaar zijn in) OSIRIS.

Ook is OSMAN op moment van onderhoud niet beschikbaar of biedt geen actuele data. Verder kan binnen Blackboard-courses het onderdeel ‘Cursusinformatie uit OSIRIS’ niet opgevraagd worden. De reden hiervoor is dat deze systemen live gegevens uit OSIRIS  verzamelen. MISUT is wel bruikbaar in genoemde periode.

Via de ICT storingskalender kunt u controleren wanneer het onderhoud afgerond is en alle systemen weer online zijn: http://www.utwente.nl/status/

Naast de release voeren we nog een actie uit, OSIRIS wordt gekoppeld aan de nieuwe UT access manager. Wanneer OSIRIS weer online is, log je in via deze nieuwe access manager. Totdat deze wijziging helemaal is afgerond voor alle systemen van de UT, zal er twee keer een inlogscherm passeren als je OSIRIS wilt opstarten. Daarna zal inloggen nog maar één keer nodig zijn.

cid:image001.jpg@01D137E9.576CF0C0

We houden je op de hoogte van het verloop van de wijzigingen en we bieden onze excuses aan voor de mogelijke hinder als gevolg van deze tijdelijke werkwijze.

Bij voorbaat excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

CES/IM en ICTS