OSIRIS: 10 oktober 4 uur offline i.v.m. onderhoud

Op vrijdag 10 oktober 2014 van 07.00 uur tot ongeveer 11:00 uur zal het Student Informatie Systeem OSIRIS niet volledig beschikbaar zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Dit betreft regulier onderhoud van OSIRIS, installatie van een nieuwe patch opgeleverd door de leverancier van OSIRIS.

Er kunnen gedurende dit onderhoud geen overzichten worden opgevraagd in OSIRIS Student, Docent en in de Backoffice. En ook de koppeling met Studielink zal gedurende dit onderhoud niet beschikbaar zijn, waardoor mutaties in Studielink pas later die dag weer worden doorgegeven aan en beschikbaar zijn in OSIRIS.

Ook is OSMAN op moment van onderhoud niet beschikbaar of biedt geen actuele data. Ook kan binnen Blackboard-courses niet het onderdeel ‘Cursusinformatie uit OSIRIS’ opgevraagd worden. De reden hiervoor is dat deze systemen live gegevens uit OSIRIS verzamelen. MISUT is wel bruikbaar in genoemde periode.

Via de storingskalender kunt u controleren wanneer het onderhoud afgerond is en alle systemen weer online zijn: http://www.utwente.nl/status/

Bij voorbaat excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

CES/IM-FAB en ICTS