Zie Nieuwsberichten

OSIRIS weer ONLINE!

Na vijf jaar gebruik van OSIRIS 5, zijn we afgelopen weekend overgegaan naar OSIRIS 6. De collega’s van ICTS en IM-FAB hebben vrijdag en in het weekend gewerkt aan de volledige inrichting, voorbereiding en het testen van OSIRIS 6. Als je nu inlogt in de OSIRIS backoffice, dan zie je de nieuwe, moderne en efficiëntere interface.


1 maart, 18:00 uur was het moment waarop OSIRIS 6 live ging. Hiermee zijn alle onderdelen van OSIRIS voor alle gebruikers weer beschikbaar:

-OSIRIS backoffice

-OSIRIS Student

-OSIRIS Docent/begeleider

-OSIRIS Aanmeld


Gebruikers backoffice

We kunnen (voor maandag 03/03) niet controleren of de link naar OSIRIS BO in de ‘UT WebApps’ aangepast is. Wanneer dit niet het geval is, hierbij de link naar de nieuwe OSIRIS backoffice: https://osiris.utwente.nl/osiris


Alle documentatie en het trainingsmateriaal die in aanloop naar de migratie gebruikt zijn, blijven via de website onderwijssystemen beschikbaar.


Voor alle eindgebruikers zijn dezelfde rollen en rechten toegekend. Je werkprocessen en de handelingen die je hiervoor in OSIRIS 5 verrichtte, daardoor niet veranderd. Alleen de presentatie van de informatie, de menu’s en actieknoppen zijn in een nieuw jasje gestoken.


Vergeet niet om vanaf vandaag OSIRIS te openen vanuit Firefox.


Nazorg

CES-IMFAB, ICTS, OSIRIS keyusers en vele anderen zijn erg druk geweest om deze migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heb je nog vragen over de migratie of kun je iets niet vinden? Neem contact op met je OSIRIS keyuser.


Vriendelijke groet,OSIRIS 6 projectgroep