UT OSIRIS Ontmoeting

Eerste UT OSIRIS ONTMOETING

Woensdag 5 december 2012 was het zover. Mede namens TOO heeft CES/Functioneel Behee van de onderwijssystemen voor belangstellenden de eerste UT OSIRIS ontmoeting georganiseerd, getiteld: “De kracht van OSIRIS! OSIRIS bedient de student!”.

TOO en CES/Functioneel Beheer van de onderwijssystemen hebben, samen met onze Rector Magnificus Dhr. Brinksma en de leverancier van OSIRIS, de gasten geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden met als uitgangspunt: organisatiebrede samenwerking, procesondersteuning en afstemming voor de universiteit.

Hieronder vind je het verslag voor genodigden van de eerste UT OSIRIS Ontmoeting van 5 december 2012. In het vervolg publiceren we hier nieuws over vervolgacties naar aanleiding van de UT OSIRIS Ontmoetingen. En kondigen we toekomstige UT Osiris Ontmoetingen hier aan.

UT OSIRIS Ontmoeting – Verslag en foto’s

Lees het verslag en bekijk de foto’s voor een indruk van de eerste UT OSIRIS ontmoeting:

2012.12.05 De kracht van OSIRIS: OSIRIS bedient de student!

OsirisUTwente Facebook.

OsirisUTwente webalbum

UT OSIRIS Ontmoeting – In UT media

Via verschillende kanalen binnen de UT is aandacht besteed aan het verslag van de dag:

2013.01.14 S&O Nieuws – Verslag van de dag: UT OSIRIS Ontmoeting (NL)

2013.01.14 S&O News – Report of the day: UT Osiris Meeting (EN)

Wij hopen de UT OSIRIS Ontmoeting online met u voort te zetten.

Tot de volgende ontmoeting!!

Namens het hele team van TOO en CES/Functioneel Beheer van de onderwijssystemen,

Rudy Oude Vrielink en Nadia Oumnad

Meer weten, lees hier verder:

Ontmoet OSIRIS

UT OSIRIS Ontmoeting – Vragen over